Blickar framåt

En skön sak med att läsa ett program är att man behöver inte söka programkurserna inför varje termin. Eller så tänkte jag i alla fall inför vårterminen: ”nej inte behöver jag söka, jag går ju ett program”.

Men icke! Jag hade missat att för vårterminen står det i utbildningsplanen: ”Valbara kurser, utifrån terminens aktuella utbud på avancerad nivå.” Nu är det utbudet inte så stort på Linné och läste redan förra året kurserna Samtidskonst samt VIsuell kultur.

Nu har jag i alla fall sökt Konstvärldar som var öppen för sen anmälan. Sen har jag skickat fråga om Design och hantverk till Linné, för att se om det går att komma in på den också.

Så i värsta fall står jag utan kurser att läsa i vår. I bästa fall kommer jag ändå in på de två kurser som erbjuds som jag behöver för programmet.

Så kan det gå när man inte är på tårna och dubbelkollar saker.

Uppdatering: efter kontakt med Linné visar det sig att jag inte behövde söka några kurser. Även om vi ska läsa ”valbara kurser” så har de bara fyra kurser som passar i vår och jag läste redan två. Så de anmälde alla oss programstudenter till de fyra kurserna. Problem solved!