Inlämningsuppgiften nästan klar

Jag skrev i förra veckan om inlämningsuppgiften för 4kd101 Konstvärldar. Nu har jag jobbat på den och den är nästan klar.

Som du kan läsa i det tidigare inlägget är uppgiften uppdelad i tre delar och den ska vara max 10 000 tecken inklusive mellanslag. När min text är i stort sett klar, bara några mindre detaljer kvar, så är den nästan 15 000 tecken.

Lite för lång alltså. Men att korta ner är alltid bättre än att skriva till.

Men nu tänker jag att den får vila. Deadline är 26 mars och jag har kursen 1kb002 Bilden som vetenskaplig källa som börjar i morgon. Den går på heltid och tanken var att ha klart allt med Konstvärdar först, vilket jag nästan klarat av. Skönt.

Texten får vila och så återkommer jag till den några dagar före inlämning. Då har den fått mogna lite och jag borde kunna se på den med lite färskare ögon och piggare hjärna.