Klar med Samtidskonst, full fart med Visuell kultur

Efter några veckor fick vi resultatet på kursen Samtidskonst. Jag är väldigt nöjd med ett godkänt med en bra förklaring från läraren. Och jag förstår fullt att jag inte fick bättre betyg. Kursen går på heltid och det är inte riktigt mitt ämne inom konstvetenskapen.

Så då är ytterligare 7,5hp på avancerad nivå klara.

Kursen Visuell kultur håller precis på, också den på heltid. Vi har en stor examinerande uppgift som jag bävar inför. 30 000 tecken! Men jag tänker dela upp den så blir varje del hanterbar. Gäller att välja smart vad jag ska skriva om. Nu har jag läst klart det mesta jag behöver, samlat på mig citat och annat att hänvisa till och ska börja skriva.

Sen har jag sökt några sommarkurser. Spelar inte någon stor roll om jag kommer in eller inte, men jag skulle vilja läsa kursen om diskursanalys,

Sen till hösten har jag sökt masterprogrammet vid Linné. Ska bli riktigt spännande att se om jag kommer in på det.

Och där lämnar jag nog er för denna gången.