Nu har jag lämnat in

För någon timme sedan mejlade jag handledaren med min slutliga version av uppsatsen. Det känns nervöst, frustrerande, tomt och mycket annat, allt på en gång.

Jag läste den en sista gång i går kväll och hittade förstås en del saker. Nu på morgonen fixade jag allt det och skickade iväg.

Nu är det så att vissa kurskamrater säger att vi egentligen har denna vecka på oss också, men på kurswebben står det fortfarande att färdiga uppsatser ska skickas till handledare i början av v 20 (alltså nu).

Vi får väl se om handledaren återkommer med synpunkter. Men jag skrev till henne att jag kommer nog inte längre nu, så om jag inte får synpunkter är det helt ok med mig.

Det känns dock lite tomt. Nu har jag levt med uppsatsen i fyra månader och den senaste månaden riktigt intensivt och sista veckan än mer så. Och nu har jag lämnat över mitt arbete till andra att läsa, analysera, plocka isär och döma.

Opponeringen är antingen andra eller tredje juni, exakt schema för det får vi senare. Nu hoppas jag bara att uppsatsen är bra nog att passera det nålsögat.

Photo by Liam Truong on Unsplash