Om

Jag har sedan unga år varit intresserad av fotografi. Så när jag 2011 genom ändrad jobbsituation fick mer fritid tänkte jag att jag skulle läsa fotografi på universitet. Och så blev det.

Men det visade sig att det inte fanns så många kurser i fotografi och än färre på distans. Jag funderade och tänkte att fotografi är konst så jag skulle kunna läsa konstvetenskap utan att egentligen veta mycket om ämnet. Men så blev det.

Jag läste någon kurs varje termin och började upp i ganska många poäng. Det passade mig ganska bra, så jag fortsatte.

En dag tänkte jag, varför inte ta en examen i konstvetenskap? Som ett tydligt mål om inte annat. Visserligen har jag en kandidat i företagsekonomi sedan tidigare men en till skadar inte.

Efter något års fördröjning med att komma in på en b-uppsatskurs lyckades jag i juni 2020 fixa den på Linnéuniversitetet. Jag skrev om en målning av Ivan Aguéli.

Hösten 2020 kom jag in på c-kursen på Uppsala universitet och klarade kandidatexamen 2021. Jag fortsatte skriva om Aguéli.

Nu läser jag vidare, med sikte på en master. Speciellt att skriva uppsats tycker jag är kul och jag har väl viss fallenhet för det tror jag.

Efter det får vi se.

Vill du ta kontakt så gör gärna det. Enklast är att använda kontaktformuläret.

Uppdateras löpande.

Magnus Nystedt