Testar Android surfplatta igen

Nu kommer ett inlägg om teknik igen. Tidigare skrev jag om att jag var tillbaka med en 12-tum iPad igen efter att ha använt en Samsung surfplatta följd av en mindre iPad. Och det är inte så att jag överger min iPad, snarare att jag kompletterar den.

Black Friday/Week föll jag för dels en Nokia telefon (XR20) och en Nokia surfplatta (T20). Telefonen ersätter min något åldrande Samsung S20 Ultra (tre år gammal!). Men T20 tänker jag blir min reseplatta. Den har har plats för simkort så jag är alltid uppkopplad och den är ganska liten och lätt så inga problem att ta med sig.

Så T20 åker med mig i ryggsäcken, tänker jag, och blir i huvudsak använd för att läsa och titta på Youtube. Den har inget stöd för en stylus så jag får använda fingret.

Återkommer kanske med fler kommentarer längre fram.