Uppdatering om Konstvärldar

Kursen jag läser nu är 4kd101 Konstvärldar. Här är läget just nu.

Kursen består av fyra delar, varje del sträcker sig över två veckor. För varje del ska vi läsa del av kurslitteraturen, kanske andra texter också, samt skriva en kortare uppgift. Uppgiften postar vi i kurswebben och så läser vi och kommenterar andra kursdeltagares inlägg. Sen är det en avslutande examinerande uppgift av lite större format, 10 000 tecken.

För första gången på länge har jag nu redan gjort klart alla fyra diskussionsuppgifter. Så nu har jag några veckor på mig innan kursen Bilden som vetenskaplig källa börjar. Planen är att försöka ha så mycket jobb klart för slutuppgiften på Konstvärldar klar innan dess även om deadline är 26 mars.

Nu läser jag litteraturen igen väldigt strategiskt med fokus på det jag tycker jag behöver för slutuppgiften. Ganska skönt läge att vara i faktiskt. Men det gäller att ta vara på tiden och inte vara lat.